EnergoCasette

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Instalaţii electrice de încălzire ENERGOTECH

EnergoCasette symbol   EnergoCasette logo

ÎNCĂLZIREA PRIN RADIAŢIE ESTE ECONOMICĂ ŞI SE AJUNGE LA TEMPERATURA DE LUCRU ÎNTR-UN TIMP SCĂZUT.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rând”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Imagine” src=”https://novoinst.ro/wp-content/uploads/2015/12/e_casette_01.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Imagine” src=”https://novoinst.ro/wp-content/uploads/2015/12/e_casette_02.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Imagine” src=”https://novoinst.ro/wp-content/uploads/2015/12/e_casette_03.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rând”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Sistemul de corpuri electrice EnergoCassette poate fi montat în tavane false (profil T) sau direct pe tavan, fixat pe console suplimentare. Corpul radiant poate fi montat la o înălţime de aproximativ 3,5 m. Acesta are o temperatură scăzută la suprafaţă, nu mai mare de 100°C emiţând o căldură plăcută şi confortabilă. Este indicat pentru o gamă largă de aplicaţii, de la şcoli până la grajduri. Eliberează pereţii şi podeaua, salvând spaţiu şi energie de aprox. 15-30%.

Sistemul de încălzire prin radiaţie montat pe tavan reprezintă un mod natural şi confortabil pentru încălzirea spaţiilor. EnergoCassette radiază căldură şi încălzeşte podelele, pereţii şi obiectele din încăpere la fel cum soarele încălzeşte pământul. Astfel, temperatura aerului din încăpere poate să fie scăzută şi totuşi să se obţină acelaşi confort termic, economisind energie în proporţie de 15-30%.

Datorită temperaturii de suprafaţă scăzute, EnergoCassette este indicat pentru încăperi cu înălţime mică, ajungând la o înălţime maximă de montaj de 3,5m. Designul elegant şi stilat este indicat pentru spaţii cum ar fi birouri, şcoli, spitale, case. Fiind rezistent la apă şi creat pentru zone umede, uscate sau spaţii cu pericol de incendiu, sistemul poate fi folosit în băi, agricultură şi industria celulozei.

Sistemul de corpuri radiante EnergoCassette este un model universal, proiectat pentru a se încadra într-un profil T, (15-24mm), în tavanul fals sau pentru a putea fi aplicat pe tavan, fixându-se cu ajutorul unor console de susţinere (vezi fig. 3). Astfel, fiind montate pe tavan, se crează mai mult spaţiu în încăpere. De asemenea, montat pe tavan, sistemul nu se află in contact direct cu oamenii şi poate fi astfel folosit în spaţiile publice.

EnergoCassete este vopsit în alb fiind disponibile 2 modele: ENC300 şi ENC600 la 230-240V (vezi tabelul).

Montajul corpurilor electrice se efectuează de către un electrician autorizat. Cablurile de legătură sunt conectate la o borna de 4mm în cutia de racord, deasupra corpului radiant. Este posibilă interconectarea între mai multe corpuri radiante.

Controlul temperaturii se realizează prin utilizarea termostatelor de cameră, iar acolo unde sunt montate mai multe corpuri radiante în aceeaşi încăpere poate fi folosit panoul de control.

pdf_doc48
Prospect EnergoCasette RO

(format PDF ver. 7 = 262 kb)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rând”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Imagine” src=”https://novoinst.ro/wp-content/uploads/2015/12/e_casette_tabel.gif” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Imagine” src=”https://novoinst.ro/wp-content/uploads/2015/12/e_casette_desen.gif” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]