EnergoLine

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Instalaţii electrice de încălzire ENERGOTECH

EnergoCasette logo   ENERGOTECH

SISTEM DE ÎNCĂLZIRE CARE SE ÎMBINĂ PERFECT CU MEDIUL OFERIND UN CONFORT TERMIC PLÃCUT

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rând”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Imagine” src=”https://novoinst.ro/img/energotech/e_line_01.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Imagine” src=”https://novoinst.ro/img/energotech/e_line_02.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Imagine” src=”https://novoinst.ro/img/energotech/e_line_03.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rând”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Sistemul de panouri radiante EnergoLine poate fi montat sub bănci în biserici, săli de aşteptare, săli, holuri, săli de sport, tribune etc. Montajul pe tavan este eficient până la o înălţime de 3m. Nu incomodează şi se îmbină foarte bine cu mediul din punct de vedere estetic. Sistemul de panouri electrice are grad de protecţie IP44 şi prin construcţie este rezistent la apă, putând fi folosit atât în zone umede cât şi uscate.

Panoul EnergoLine este îngust, doar 3,5cm, iar suprafaţa de încălzire are o temperatură scăzută, radiind căldură. Sistemul a fost proiectat special pentru a fi montat sub bănci sau pe tavane.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rând”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Imagine” src=”https://novoinst.ro/img/energotech/e_line_tabel.gif” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_image admin_label=”Imagine” src=”https://novoinst.ro/img/energotech/e_line_des_teh.gif” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Montat sub bănci, sistemul de panouri radiante poate fi utilizat în biserici, săli de aşteptare, săli de sport. Astfel, panoul încălzeşte banca şi podeaua de sub bancă. Aceasta reprezintă o metodă foarte bună de a încălzi anumite părţi din cadrul încăperilor care au un volum mare de aer ce nu trebuie încălzit. Panoul radiant care poate fi montat sub bănci se încălzeşte într-un timp scurt şi oferă o căldură confortabilă. Are nevoie de o cantitate scăzută de energie , prin urmare este economic.

Montat pe tavan, sistemul de panouri radiante este indicat pentru spaţii mici care au o înălţime de montaj de max. 3m. Poate fi instalat pe tavan sau pe perete. Sistemul înlocuieşte eficient pierderile de căldură şi reduce curenţii de aer. Oferă un confort termic sporit şi scade costurile cu 15-25% în comparaţie cu un sistem de încălzire tradiţional. Designul îngust şi elegant se armonizează cu mediul şi oferă o ecomonie de spaţiu atunci când sistemul e montat pe tavan. De asemenea, sistemul EnergoLine nu intră în contact direct cu oamenii şi poate fi astfel folosit în spaţiile publice.

EnergoLine este vopsit în alb şi sunt disponibile 2 mărimi la 230-240V. Sistemul de panouri electrice are grad de protecţie IP44 şi prin construcţie este rezistent la apă, putând fi folosit atât în zone umede cât şi uscate.

Montajul panourilor radiante se efectuează de către un electrician autorizat. Cablurile de legătură sunt conectate la o bornă de 4mm în cutia de racord, deasupra corpului radiant. Conectarea între mai multe corpuri radiante este de asemenea posibilă. Controlul temperaturii se realizează prin utilizarea termostatelor de cameră, iar acolo unde sunt montate mai multe corpuri radiante în aceeaşi încăpere poate fi folosit panoul de control.

Prospect EnergoLine RO, document PDF - 142 kb
Prospect EnergoLine RO

(format PDF ver. 7 = 142 kb)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rând”][et_pb_column type=”4_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]